Fact Danmark

Fact Danmark er en dansk virksomhed specialiseret i transport og distribution med en historie, der går tilbage til 1997. Virksomheden startede med transport af luftfragt og har siden udvidet sin serviceportefølje til at inkludere pharma-transport, express-leveringer, farligt gods (DGR), intern kørsel og meget mere. Fact Danmark er en del af DHL.

Problemstilling

Fact Danmark er i verdensklasse til at drive et logistikfirma, men når det kommer til det visuelle brand og udtryk, kommer de til kort, som de selv ville sige det. Deres gamle hjemmeside var bygget i et forældet system, som ingen havde vedligeholdt i mange år. Deres konkurrenter havde derimod opdateret deres hjemmesider, så de passede til de budskaber, de gerne ville vise frem for deres kunder og besøgende.

Det var derfor vigtigt for Fact Danmark at vælge de helt rette partnere til at udføre opgaven. Derfor bragte de Elige ind for at løse opgaven. De manglede også nye billeder af deres transportbiler samt af personalet, der kører firmaets daglige drift. At finde de helt rigtige til hele opgaven kan være en udfordring, og vi tog derfor også denne opgave på os.

Løsning

Fact Danmark er en lidt konservativ virksomhed, ligesom mange andre transportvirksomheder. Det betyder, at de, der skal benytte deres hjemmeside, er vant til og foretrækker et konservativt udtryk. Derudover skulle det være muligt at tilgå de interne portaler for medarbejdere gennem deres hjemmeside. Et andet krav var, at det ikke skulle være for dyrt i vedligeholdelse.

Vi valgte derfor at gøre designprocessen inkluderende. Vi holdt flere møder end normalt, hvor vi afstemte hvilken designprofil og udtryk, de fandt passende. Vi sørgede også for, at al video- og billedeproduktion matchede deres udtryk og niche inden for transportbranchen.

For at gøre hjemmesiden lækker, moderne og samtidig genkendelig, valgte vi at bruge deres brandfarver som overgangselementer med overlappende effekter. Dette gjorde siden "flydende", samtidig med at den er brugervenlig og genkendelig.

Vi valgte CMS-systemet WordPress, da de lagde vægt på nem vedligeholdelse, budgetvenlighed på lang sigt og muligheden for nemt at rette og redigere hjemmesiden, når det passer dem.

Elige er super professionelle og de lytter til en. Vi er meget glad for at vi valgte dem
Lars Bayer
CEO

Resultatet

Som resultat af den inkluderende designproces og de nye billeder og videoer, har Fact Danmark fået et moderne udtryk med genkendelige farver og brugervenligt design. Deres hjemmeside afspejler nu deres høje professionalisme og nichebredde service, som kendetegner Fact Danmark.

Konklusion

I dag står Elige for al vedligeholdelse og hosting. Deres hjemmeside kører problemfrit året rundt 24/7, og vores samarbejde har været fænomenalt i over to år nu. Fact Danmark ved, at vi kun er et opkald væk fra at få hjælp og gode råd.

Lad os vækste din virksomhed

Elige ApS | CVR: 44015234 | Copyright © 2024