Mouseflow

Mouseflow er en avanceret webanalysetjeneste, der hjælper virksomheder med at optimere deres websites ved at give dyb indsigt i brugeradfærd. Med værktøjer som sessionoptagelser, heatmaps, konverteringstragte og formularanalyse giver Mouseflow dig mulighed for at se præcis, hvordan brugerne interagerer med dit website, hvor de oplever frustrationer, og hvor du kan forbedre brugeroplevelsen. Elige er officielle […]

Mouseflow er en avanceret webanalysetjeneste, der hjælper virksomheder med at optimere deres websites ved at give dyb indsigt i brugeradfærd. Med værktøjer som sessionoptagelser, heatmaps, konverteringstragte og formularanalyse giver Mouseflow dig mulighed for at se præcis, hvordan brugerne interagerer med dit website, hvor de oplever frustrationer, og hvor du kan forbedre brugeroplevelsen.

Elige er officielle partnere med Mouseflow. Vi bruger Mouseflow til at optimere oplevelsen for vores kunders besøgende. Mouseflow er efter vores mening den mest præcise og brugervenlige site tracker, når det kommer til UX og brugeradfærdsundersøgelser. Med Mouseflow sikrer vi os, at vi handler på data og ikke på “best practice” eller mavefornemmelsen.

Lad os vækste din virksomhed

Elige ApS | CVR: 44015234 | Copyright © 2024