Konverteringsoptimering

Forvandl din webshop til en konverterings-maskine

Få din omsætning og bundlinje til at rulle som en snebold uden at bruge flere penge på annoncering og unødvendige ressourcer. Vi har udviklet et værktøj, der sammen med 20 års ekspertise sikrer, at din webshop bliver en konverteringsmaskine.

Dårlig konverteringsdesign ødelægger dine salg, selv på de gode dage.

Det er ikke din marketing, der er problemet

I langt de fleste tilfælde så er det ikke din marketingansvarlige, som kludrer i det. Sandsynligvis er din webshop ikke konverterbar nok. Mange vælger at nedprioritere lige netop CRO, hvilket kan bremse alt salg. Dette er salg, som kunne have været med til at skalere din virksomhed. CRO kan være med til at øge din omsætning med over 100%.

Optimer din webshop til en hyper konverteringsmaskine

Uovervindeligt CRO framework

Vi har udviklet markedets mest detaljerede og effektive CRO framework. Frameworket bygger på over 20 års erfaringer og er testet i nogle af de største webshops i Danmark og resten af Skandinavien. Det er et framework, som tester enhver UX parameter på din webshop. Det giver en præcis og effektiv strategi for, hvad der kan gøre din webshop mere konverterende end nogensinde før. Hvis du ønsker flere salg, så er Elige CRO frameworket det rigtige valg for dig.

Vores tilgang til CRO:

Dybdegående analyse

Vi analyserer din webshop i mindste detalje ud fra vores egne værktøjer og systemer, som sikrer at vi fanger hver en mulighed for optimering og forbedring på din webshop.

Hypotese

Vi stiller altid vores analyse op mod en gennemgående hypotese. Det giver både os og dig en forventning til hvad de besøgende gør eller får ud af et nyt/optimeret UX element.

Implementering og forbedring

Vores dygtige eksperter inden for UX og CRO implementerer de nye eller forbedrede designelementer, så din webshop står skarpere end nogensinde før.

Analyse og optimering

Vi sikrer os altid at indhente data efter implementering, så du får 100% indsigt hvor godt vores CRO arbejder for dig. Ud over det så optimeres de elementer som vi ser kunne præsterer endnu bedre ud fra kundens nye integrationsmønster på din webshop.
Vækstet fra 20% til 70%
Vækstet fra 6% til 20% på Petsie

Dybdegående gennemgang

Boost din webshops succes: CRO-framework med raketdrivkraft

Vores CRO-framework er designet til at sende din virksomhed til højere konverteringsrater. Hver fase er en kritisk del af rejsen mod toppen. Med denne metodiske og faseopdelte tilgang sikrer vi, at din webshops konverteringsrater når nye højder.

Dybdegående gennemgang

Boost din webshops succes: CRO-framework med raketdrivkraft

Vores CRO-framework er designet til at sende din virksomhed til højere konverteringsrater. Hver fase er en kritisk del af rejsen mod toppen. Med denne metodiske og faseopdelte tilgang sikrer vi, at din webshops konverteringsrater når nye højder.

Vi leverer effektive projektbaserede CRO-opgaver

Har din webshop brug for noget helt specifikt? Så hjælper vi gerne med at udføre CRO-opgaver ud fra dit præcise behov. Det er ikke alle, der skal bruge hele pakken, men vi kommer altid med en anbefaling ud fra din webshops situation.

Lad os vækste din virksomhed

Er du klar til at tage din webshop til nye konverteringshøjder?
Kontakt os i dag og lad os sammen vækste din virksomhed!
Klik på knappen og start din rejse mod succes!
Elige ApS | CVR: 44015234 | Copyright © 2024