Hjemmeside

Styrk dit brands online tilstede­værelse

Gør det nemt og behageligt for dem der leder efter din virksomhed at finde den online. En hjemmeside er med til at skabe tiltro til en virksomhed.

Nogle cases vi er glade for

Hos Elige går vi meget op i, at vores partnere har en fantastisk oplevelse. Her er nogen af de cases vi er rigtig glade for.

Stenovnen Galten

Stenovnen Galten sælger ægte stenovnsbagt pizza i hjertet af Galten.

Besøg side

Cafe Norr

Cafe Norr Galten, super dejlig cafe, med hyggelig stemning og super fantastisk lækker mad!

Besøg side

Fact Danmark

Med 25 års succesfuld erfaring inden for distribution er Fact Danmark enormt dygtig til at tilbyde sine verdensklasse tjenester til kunder fra en række forskellige brancher.

Besøg side

Hvorfor vælge os

Det er super vigtigt at en ny hjemmeside afspejler din virksomheds værdier og professionalisme. Den skal være let overskuelig at finde rundt på for målgruppen, og der er derfor vigtigt have et godt kendskab til den virksomhed vi arbejder med. Vi bruger derfor tid på at opbygge en forståelse for din virksomhed, som vi sammen med vores ekspertise, bruge til at bygge en skræddersyet hjemmeside til din virksomhed.

Hvad får du

Elige går meget op i at det hele spiller på din hjemmeside, og derfor er det vigtigt at UI, UX og hastighed, bare fungerer. I dag er det vigtigt at din hjemmeside både kan bruges på computer og mobiltelefon, da over halvdelen af al internettrafik kommer fra mobiler. Derfor har vi også fokus på, at din hjemmeside er mobilvenlig, og er konverteringsoptimeret, selv når man tilgår den fra sin mobil. Hos Elige giver vi dig ikke standardløsninger, vi bruger ikke prelavet skitse, men designer ud fra din virksomhed.

Teknologier

Hos Elige ser vi to forskellige måde at bygge din hjemmeside. Vi kan bygge ved at bruge programmer, som wordpress, der facilicerer hjemmesidefremstillingen. De fleste hjemmesider kan laves via wordpress, men skulle du mangle noget ultra specifikt, så har vi også mulighed for at bygge det fra bunden. TIl den sidst nævnte andvender vi Laravel og ReactJS. Vi anvender de teknologier der giver bedst mening for netop din hjemmeside. Vi arbejder med de følgende teknologier:

Løsning via eksisterende CMS

Custom løsning - bygget fra bunden

Vi kan også hjælpe med...

Webshops

Nå ud til alle dem der står og mangler dit produkt via online salg!

Læs mere

Hjemme­sider

Gør det nemt og behageligt for dem der leder efter din virksomhed at finde den online.

Læs mere

CRO

Optimér konverteringen på din webshop eller din hjemmeside gennem en markedsprøvet metode.

Læs mere

SoMe

Styrk din virksomheds digitale indflydelse og konverteringer gennem målrettet SoMe-strategi og ekspertise.

Læs mere

TV2 Play

TV 2 Play er den mest brugte streamingtjeneste i Danmark (målt på dækning), og med deres platform får du alle nødvendige muligheder, for at få eksponeret dine reklamer til den rette målgrupper.

Læs mere

Lad os vækste din virksomhed

Elige ApS | CVR: 44015234 | Copyright © 2024