Vi står klar til at hjælpe dig

Hos Elige arbejder vi for at samle dine digitale samarbejdspartnere ét sted.
Vi er et energisk hold, som kan dække store dele af din virksomheds online persona.

Møbel­kompangiet

Gennem det patenterede UX analyseværktøj og projektplan i ConvertPro skabte vi med Møbelkompagniet en markant forbedring af konverteringen.

Se case

Hvad er Konverterings­optimering?

I langt de fleste tilfælde er det ikke din marketingansvarlige, som kludrer i det. En webshop kan have det bedste produkt og den bedste markedsføringsstrategi, men hvis brugeroplevelsen er dårlig, vil det påvirke salget negativt. Mange undervurderer vigtigheden af en god CRO, hvilket kan være en stor barriere for at opnå en høj omsætning. Konverteringsoptimering kan øge din omsætning med over 100% ved at forbedre brugeroplevelsen og konverteringsraten.

Vores tilgang til Konverterings­optimering

Vi har udviklet markedets mest detaljerede og effektive CRO framework. Frameworket bygger på over 20 års erfaringer inden for UX. Frameworket tester enhver UX parameter på et en given webshop og giver dig en præcis og effektiv strategi for, hvad der kan forbedre konverteringsraten. Hvis du ønsker flere salg, så er Elige CRO frameworket det rigtige valg for dig.

Hvad får du ud af CRO med Elige?

Vi tager en holistisk tilgang til konverteringsoptimering, hvor vi fokuserer på følgende nøgleområder:

Proces- og projektmodel

Vores CRO-framework er designet til at hjælpe din virksomhed med at opnå en højere konverteringsrate. Det sikre at din webshop kan udnytte en større andel af de besøgende. Hver fase er en kritisk del af rejsen, og spille alle sammen en rolle for vores CRO-framework virker optimalt for dig.

Dybdegående analyse

Vi foretager dybdegående analyse af din nuværende webshop for at identificere hver en mulighed for optimering og forbedring.
1
2

Opstilling af Hypotese

Vi stiller altid vores analyse op mod en gennemgående hypotese. Det giver både os og dig en forventning til, hvad de besøgende går eller får ud af et nyt/optimeret UX element.

Implementering og forbedring

Her er der mulighed for, at vi implementerer de nye eller forbedrede designelementer, som vi kom frem til i analysefasen. Der er også mulighed for at I selv implementerer det ud fra en detaljeret liste.
3
4

Efterfølende analyse

Efter de vigtigste ting er blevet implementeret, sørger vi for at indhente data, så du får indsigt i, hvor godt vores CRO arbejder for dig.

Vi kan også hjælpe med...

Webshops

Dette er bare noget tekst som skal beskrive hvad en hjemmeside er :)

Læs mere

Hjemme­sider

Så det går jo meget godt. Nu skal jeg bare have stilen fra den anden hentet ned :))

Læs mere

CRO

Optimér konverteringen på din webshop eller din hjemmeside gennem en markedsprøvet metode.

Læs mere

SoMe

Så det går jo meget godt. Nu skal jeg bare have stilen fra den anden hentet ned :))

Læs mere

Lad os vækste din virksomhed

Elige ApS | CVR: 44015234 | Copyright © 2024