Vi står klar til at hjælpe dig

Hos Elige går vi meget op i, at vores partnere har en fantastisk oplevelse. Her er nogle af de cases vi er rigtig glade for.

Møbel­kompangiet

Gennem det patenterede UX analyseværktøj og projektplan i ConvertPro skabte vi med Møbelkompagniet en markant forbedring af konverteringen.

Se case

Hvad er Konverterings­optimering?

I langt de fleste tilfælde er det ikke din marketingansvarlige, som kludrer i det. En webshop kan have det bedste produkt og den bedste markedsføringsstrategi, men hvis brugeroplevelsen er dårlig, vil det påvirke salget negativt. Mange undervurderer vigtigheden af en god CRO, hvilket kan være en stor barriere for at opnå en høj omsætning. Konverteringsoptimering kan øge din omsætning med over 100% ved at forbedre brugeroplevelsen og konverteringsraten.

Vores tilgang til Konverterings­optimering

Vi har udviklet markedets mest detaljerede og effektive CRO framework. Frameworket bygger på over 20 års erfaringer inden for UX. Frameworket tester enhver UX parameter på et en given webshop og giver dig en præcis og effektiv strategi for, hvad der kan forbedre konverteringsraten. Hvis du ønsker flere salg, så er Elige CRO frameworket det rigtige valg for dig.

Hvad får du ud af CRO med Elige?

Vi tager en holistisk tilgang til konverteringsoptimering, hvor vi fokuserer på følgende nøgleområder:

Ønsker du at få omfattende gennemgang af, hvad der kan gøre din webshop til en konverteringsmaskine, men ønsker du at dit eget hold efterfølgende skal udføre jobbet, så er det også en mulighed. Du får en dybdegående analyse og implementeringsstrategi, men hands on efterfølgende står dit team selv for.

Har I brug for enkelte landingpages, som skal præstere ekstra godt? Vores CRO-landingpages sikrer, at besøgende konverteres til salg, så du kan være sikker på, at dine annoncekroner bliver brugt mest effektivt.

Skal vi stille den perfekte A/B test op for dine sider? Effektive A/B tests kan være altafgørende for at finde det rette indhold, opstilling og UX. Vores UX-eksperter er erfarne inden for A/B test og indsamling af relevante data, der giver din virksomhed de rette informationer til at optimere dine landingpages.

De offers som køberen præsenteres for, kan være grunden til, at din webshop sælger i massevis eller være med til fuldstændig at spolere køberens interesse i at købe dine produkter eller ydelser. Vi har gennem mange års erfaringer og selvdrevne webshops knækket koden til at lave de mest attraktive og bedst sælgende tilbud, samtidig med at de er mere profitable for dig, som driver webshoppen.

Søgeoplevelsen på din webshop er afgørende for, om brugeren finder frem til de varer, der matcher deres behov. Vi har mange års erfaring med at designe det mest effektive søgeresultat og optimere de parametre der afgør, om brugeren navigerer videre til den rette vare. Denne type optimering af produktsøgningen er med til at sikre, at køberne organisk finder frem til den rette produktside, og efterfølgende kommer videre til checkout.

Hvis der er et sted, hvor dine potentielle kunder smider håndklædet i ringen, så er det i købsprocessen. Glem alt omkring flot design, godt produkt eller god kundeservice. Er dit checkout-flow ikke optimeret, så kan du godt vinke farvel til alt profitabelt salg.

Men hvis du vælger at sætte dit fokus på cashflow, cross- og upsell, så har du muligheden for at forvandle flere besøgende end nogensinde før til købeklare og trofaste kunder, som med glæde lægger en 5-stjernet anmendelse på Trustpilot for den gode oplevelse på webshoppen. Og som bonus kan du forvente at se en større AOV (average order volume) ved at implementere effektive cross- og upsell elementer de rigtige steder.

Det er ingen hemmelighed, at hastighed er vigtig for brugeroplevelsen. Mange webshops mister 30-40% af mulige salg, fordi deres webshop indlæser på 6-7 sekunder. Forestil dig at bruge 1000 kroner om dagen på marketing, men kun 30-40% af pengene bliver brugt fornuftigt. Det ville på længere sigt forvandle din webshop til en pengesluger. Heldigvis er der en løsning.

Få vores CRO-eksperter til at vende ligningen om og reducere hastigheden. Det kan resultere i at din webshop konverterer selv de mest utålmodige besøgende til betalende kunder. Vi ser, at webshops konverterer 30-40% bedre ved at øge hastigheden.

Proces- og projektmodel

Vores CRO-framework er designet til at hjælpe din virksomhed med at opnå en højere konverteringsrate. Det sikre at din webshop kan udnytte en større andel af de besøgende. Hver fase er en kritisk del af rejsen, og spille alle sammen en rolle for vores CRO-framework virker optimalt for dig.

Dybdegående analyse

Vi foretager dybdegående analyse af din nuværende webshop for at identificere hver en mulighed for optimering og forbedring.
1
2

Opstilling af Hypotese

Vi stiller altid vores analyse op mod en gennemgående hypotese. Det giver både os og dig en forventning til, hvad de besøgende går eller får ud af et nyt/optimeret UX element.

Implementering og forbedring

Her er der mulighed for, at vi implementerer de nye eller forbedrede designelementer, som vi kom frem til i analysefasen. Der er også mulighed for at I selv implementerer det ud fra en detaljeret liste.
3
4

Efterfølende analyse

Efter de vigtigste ting er blevet implementeret, sørger vi for at indhente data, så du får indsigt i, hvor godt vores CRO arbejder for dig.

Vi kan også hjælpe med...

Webshops

Nå ud til alle dem der står og mangler dit produkt via online salg!

Læs mere

Hjemme­sider

Gør det nemt og behageligt for dem der leder efter din virksomhed at finde den online.

Læs mere

CRO

Optimér konverteringen på din webshop eller din hjemmeside gennem en markedsprøvet metode.

Læs mere

SoMe

Styrk din virksomheds digitale indflydelse og konverteringer gennem målrettet SoMe-strategi og ekspertise.

Læs mere

TV2 Play

TV 2 Play er den mest brugte streamingtjeneste i Danmark (målt på dækning), og med deres platform får du alle nødvendige muligheder, for at få eksponeret dine reklamer til den rette målgrupper.

Læs mere

Lad os vækste din virksomhed

Elige ApS | CVR: 44015234 | Copyright © 2024