Konverterbar webshop

Webshop-løsning, der virker

Vi udvikler professionelle webshops med fokus på konverteringsoptimering, brugervenlighed og branding.

Vi er stolte over vores webshops

Hos Elige går vi meget op i, at vores partnere har en fantastisk oplevelse. Her er nogle af de mange webshops vi er stolte af

Petsie

Petsie sælger hundetandbørster til alle størrelser. Vi har lavet deres webshop, og implementeret en del custom.

Besøg webshop

Olaf Christoffersen

Olaf Christoffersen sælger billeder taget i den transformative era fra 1920'erne til 1930'erne i Norge.

Webshop ikke lanceret endnu

Ionickiss

Ionickiss sælger japanske tandbørster med ionteknologi. Vi har lavet deres webshop, og efter flere iterationer er vi blevet tilfredse med hvordan den ser ud.

Se webshop

Elige som din webshop-partner

En konverterbar webshop er altafgørende for, om du lykkes med e-handelsbranchen. Som passionerede, erfarne webshopeksperter går vi op i, hvordan din webshop afspejler dit brand. Et produkt kan præsenteres på mange måder, men vi mener, at dine produkter fortjener at blive vist på bedste vis. Vi tager højde for, at alle produkter er unikke, og målgruppen ligeså. Derfor går vi op i at lave webshop-løsninger, som klikker med din målgruppes smag.

6 grunde til at vælge Elige som din webshop-partner

Vi har stået i dine sko

Mange på holdet har drevet og ejet webshops før. Vi kender derfor både til udfordringerne, men også hvad der skal til for at gøre en webshop konverterbar og profitabel.

Flere års erfaring

Elige har mange års erfaring med at udvikle webshop-løsninger. Vi har lavet webshops i mange forskellige nicher, størrelser og kompleksitetsniveauer.

Skræddersyet webshop

Vi skræddersyr webshoppen, så den gør sig attraktiv for jeres målgruppe og ønskede kunder. Vi laver altid en målgruppeanalyse og designprofil, som giver mening for jeres produktsortiment.

Relationsfokuseret team

Hos Elige arbejder vi altid tæt og holistisk med vores partnere, og vi holder altid en dialogfokuseret proces kørende, så I føler jer hørt og inkluderet igennem hele processen. 

UX & kodeeksperter

Vores UX- og kodeeksperter gør det muligt at lave komplekse funktionsløsninger, som normalt ikke ville være mulige med et normalt webshopbureau. Hos Elige er det kun fantasien, der sætter grænser.

Sikkerhed i top

Når vi laver en webshop, har vi altid sikkerheden medregnet. Vi leverer altid 2-trinsbeskyttelse og firewall med i vores løsninger. Vi tager cybersikkerhed seriøst.

Det får du i en webshop løsning fra Elige

Elige går meget op i, at det hele spiller på din webshop, og derfor er det vigtigt, at UI, UX og hastighed bare fungerer. I dag er det vigtigt, at din webshop både kan bruges på computer og mobiltelefon, da over halvdelen af al internettrafik kommer fra mobiler. Derfor har vi også fokus på, at din webshop er mobilvenlig og konverteringsoptimeret, selv når man tilgår den fra sin mobil. Hos Elige giver vi dig ikke standardløsninger; vi bruger ikke prælavede skitser, men designer ud fra din virksomhed.

Sådan udvikler vi din webshop

Woocommerce & Wordpress

Vi bygger næsten altid vores webshop-løsninger i Wordpress/Woocommerce, fordi vi mener, det er den bedste løsning. Det giver os friheden (det er også open source) til at udfolde vores kreative ideer og funktioner uden at skulle lade os begrænse. For dig som webshop-ejer har det også den fordel, at du har fuld kontrol, mulighed for flere sprog, og så integrerer Wordpress/Woocommerce med 99 % af alle e-handel software. Der er heller ikke nogen månedlige gebyrer ud over hosting, hvorimod Shopify og de andre udbydere har en større omkostning på det punkt.

Custom webshop-løsning

Ønsker man en specialløsning, hvor alt er kodet fra bunden, så har man også muligheden for det. Her benytter vi os af Laravel og ReactJS. Fordelen ved at få bygget det fra bunden er, at du kan noget mere med en custom løsning, og så er hastigheden af webshoppen også en my skarpere. Nogle af udfordringerne ved en custom løsning er naturligvis, at det koster mere og tidsmæssigt tager det længere tid. Ønsker I personlig rådgivning, så kan I med fordel kontakte os uforpligtende.

Løsning via eksisterende CMS

Custom løsning - bygget fra bunden

Skal vi samarbejde?

Skal webshoppen sidde skabet?
Så er Elige muligvis den rette partner for jer. Vi har fokus konverting, branding og brugeroplevelse

Vi kan også hjælpe med...

Webshops

Nå ud til alle dem der står og mangler dit produkt via online salg!

Læs mere

Hjemme­sider

Gør det nemt og behageligt for dem der leder efter din virksomhed at finde den online.

Læs mere

CRO

Optimér konverteringen på din webshop eller din hjemmeside gennem en markedsprøvet metode.

Læs mere

SoMe

Styrk din virksomheds digitale indflydelse og konverteringer gennem målrettet SoMe-strategi og ekspertise.

Læs mere

TV2 Play

TV 2 Play er den mest brugte streamingtjeneste i Danmark (målt på dækning), og med deres platform får du alle nødvendige muligheder, for at få eksponeret dine reklamer til den rette målgrupper.

Læs mere

Lad os vækste din virksomhed

Elige ApS | CVR: 44015234 | Copyright © 2024